Pozovite nas:Call us: +381 11 222 1 600Pozovite nas

O nama

Kompanija GLOBAL ASSISTANCE doo je osnovana 15.07.2022. godine, zajedničkim ulaganjem Viennna Insurance Group i Wiener Städtische osiguranje a.d.o.

Iza nas su godine predanog rada u pružanju asistencije našim klijentima. To iskustvo nam je pomoglo da u okviru novoosnovane kompanije postavimo jasne profesionalne kriterijume i visoke ciljeve u pravcu pružanja kvalitetne i pravovremene usluge.

Kao članica VIG grupacije  poslujemo na čvrstim osnovama i koristimo ogromno iskustvo naše grupacije, koja broji blizu 50 kompanija u 30 zemalja i više od 22 miliona zadovoljnih klijenata. U okviru VIG grupacije posluje još osam asistentskih kompanija koje nam dodatno pružaju mogućnost izuzetne teritorijalne pokrivenosti naših usluga širom sveta.

Spremni smo da kvalitetom naših usluga asistencije proširimo ponudu osiguravajućih kuća, banaka, lizing kompanija, brokera i ostalih pravnih lica i time obezbedimo sigurnost i zadovoljstvo vaših klijenata. Radićemo na tome da korisnici naših servisa budu uvek  zadovoljni ostvarivanjem širokog spektra mogućnosti za saradnju, prilagođenim rešenjima  njihovim potrebama i očekivanjima njihovih klijenata, kao i rešenjima za posebno specijalizovane programe.

Usluge Kontakt centra Global assistance su dostupne 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Naš tim specijalizovanih koordinatora spreman je da odgovori na zahteve vaših klijenata u najkraćem mogućem roku. Naš cilj je obezbeđivanje brze i pravovremene reakcije, pružanje kvalitetne usluge kroz mrežu naših partnera i zadovoljstvo vaših klijenata.

Karijera

Želimo da zaposlimo i razvijamo članove tima koji imaju ambiciju da se bave razvojem tržišta u okviru dinamične industrije osiguranja i pružanja usluga asistencije.

Call centar je srce asistentske kuće – ukoliko imate iskustva ili želite da vas obučimo za rad u Call centru, javite nam se na karijera@globalassistance.rs.